Hopp til innholdet

Personvernerklæring

Navn og kontaktopplysninger

Friluft Film, (registrert Friluft Film Lars Ose-Johansen, med organisasjonsnummer 923 691 839) leverer video, livestream og foto med mer til for eksempel sosiale medier og nett. Friluft Film drives av Lars Ose-Johansen. E-post: lars@friluftfilm.no. Nettstedsadresse: https://friluftfilm.no.

Formål for informasjonen som innhentes

Formålene ved innsamlingen av personopplysninger er å kunne avtale og kommunisere med kunder, kunne levere tjenesten og produktet samt fakturere for produktet eller tjenesten.

Opplysninger som samles inn

Ved bruk av kontaktskjema, å sende oss en e-post eller kontakte oss via kanaler som Facebook og Instagram kan du oppgi, avhengig av metode, personopplysninger. Det kan for eksempel være:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Brukernavn
  • Telefonnummer
  • Nettsideadresse til din virksomhet

Nødvendig informasjon for å fakturere som:

  • Firmanavn, e-postadresse, firmaets adresse og organisasjonsnummer

Formålet med din kontaktinformasjon er å svare deg når du kontakter oss. Opplysninger og samtalehistorikk lagres for å opprettholde kommunikasjon og dialog.

Hvilke opplysninger du velger å oppgi når du kontakter oss er frivillig og opp til deg.

Hvor informasjonen lagres

Faktureringsinformasjon lagres i Fiken, fakturasystemet Friluft Film benytter seg av.

Kontakt

Friluft Film kan kontaktes via kontaktskjemaet eller ved å sende en e-post til lars@friluftfilm.no. Din e-postadresse vil bli oppbevart for å kunne besvare din henvendelse. Usynlig reCAPTCHA brukes for å hindre spam gjennom kontaktskjemaet. Googles personværnerklæring samt brukervilkår gjelder.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Nettsidestatistikk/analyseverktøy

https://friluftfilm.no/ benytter seg av Google Analytics til statistikk om aktiviteten på nettsiden. Den informasjonen brukes til å forbedre nettsiden og brukeropplevelsen.

IP-adressen som samles inn anonymiseres.

Opplysningene Google Analytics samler inn er underlagt Googles personvernregler.

Informasjonskapsler (cookies)

Friluftfilm.no benytter lagring av informasjonskapsler lokalt i din nettleser og ved bruk av siden samtykker du det. Ønsker du informasjon om hva informasjonskapsler er og hvordan du administrerer dem kan de besøke nettvett.no sin side om temaet.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.
Dersom du mener at Friluft Film gjør brudd på personvernregelverket settes det stor pris på om du tar kontakt på e-post. Da kan eventuelle brudd rettes opp raskest mulig. Uansett hva du velger kan du klage til Datatilsynet.